Бившият водещ на Фокс Нюз Тъкър Карлсън обяви предстоящото стартиране на

...
Бившият водещ на Фокс Нюз Тъкър Карлсън обяви предстоящото стартиране на
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън ще прави предаването си в Туитър

Бившият водещ на " Фокс Нюз " Тъкър Карлсън разгласи предстоящото стартиране на предаването си в Туитър. Видео със съответното наличие той разгласява на страницата си в обществената мрежа, оповестява ТАСС.

„ Скоро ще пуснем в Туитър нова версия на нашето шоу, върху което работихме през последните шест години и половина. Ще има още нещо, за което ще ви разкажем. Междувременно се радваме, че тук ", сподели Карлсън. 

Той атакува американските медии, като ги упрекна в неистина и уточни, че огромните медийни корпорации манипулират публичното мнение.  " Единственото, на което остава да се надяваме към този момент, работейки в медийния бизнес, е, че ще имаме свободата да говорим възможно най-вече истина. Но това постоянно е обвързвано с редица ограничавания ", сподели Карлсон, като акцентира, че тези, които не са съгласни с тези ограничавания, подлежат на уволняване.

„ Определящият фактор става това, за което не можете да говорите “, продължи журналистът, наричайки този метод „ подкупен в най-висша степен “. „ Свободно общество е немислимо, в случай че хората нямат правото да споделят това, което считат за истина “, сподели Карлсън. Според него единствената огромна платформа, в която свободата на словото не е потисната, е Tуитър.

Инфо: ТАСС

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР